BLD. BASARABIA NR. 256G, SECTOR 3, Bucuresti
Luni - Vineri: 9:00 am to 18:00 pm

Campanii Google Ads

Scopul nostru principal

Atunci cand vine vorba despre campanii Ads, Atelierul de Creatii Digitale este echipa cea mai renumita care ridica sansele oricarui business sa atinga un nivel superior al succesului in mediul online. In ciuda costurilor ridicate ale unor astfel de campanii, atunci cand alegi agentia noastra de marketing ai certitudinea ca merita sa faci aceasta investitie, mai ales daca doresti sa obtii beneficii uimitoare pe termen indelungat de timp pentru business-ul tau.

Prin urmare depunem efort constant pentru a gasi solutiile cele mai adecvate in functie de bugetul alocat pentru a facilita impactul pozitiv al actiunilor publicitare.

Scopul nostru principal consta in dezvoltarea unor campanii AdWords care sa atraga un numar cat mai mare de clienti si, automat, sa genereze profit consistent pentru fiecare business. Nu rata ocazia de a avea o altfel de experienta  alaturi de echipa de specialisti de la Atelierul de Creatii Digitale. Noi punem intr-o lumina favorabila proiectele tale si te ajutam sa ajungi la obiectivul propus.

De-a lungul timpului ne-am castigat o experienta considerabila in domeniul promovarii in mediul online, experienta care isi pune amprenta in mod decisiv pe rezultatele obtinute. Clientii pentru care am lucrat la un moment dat ne-au fost pe deplin recunoscatori si ne-au oferit un feedback pozitiv

Noi dam contur ideilor tale si sustinem fiecare proiect prin procesul de administrare favorabila folosind unelte de marketing in campanii AdWords.

Daca te-am convins de faptul ca promovarea Google Ads isi merita toata atentia, atunci cu siguranta esti in masura sa alegi modalitatea care va aduce profit in cel mai scurt timp. Dat fiind faptul ca reusim sa promovam in mod facil afaceri din diferite domenii de activitate am reusit sa generam vanzari uimitoare si sa ne dezvoltam in mod continuu.

In acest fel tinem clientii conectati la informatiile relevate online si le pastram rata de atentie la un nivel ridicat, obtinand un numar mare de vizite pe site-urile de promovare. Folosind platforma Google AdWords produsul sau serviciul oferit spre vanzare este mult mai aproape de cei interesati astfel incat acestia sunt mai predispusi la a deveni clienti.

Astfel, de indata ce introduceti anumite cuvinte cheie in cautarea pe motoarele de cautare, vor aparea primele link-uri si respectiv vor fi si primele rezultate platite. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca aceasta platforma de publicitate este platita de Google in functie de numarul de click-uri inregistrate.

Prin urmare se face o distinctie remarcabila intre rezultatele oferite in linii mari si cele care ocupa primele 3 pozitii in cautarea din randul motoarelor de cautare. Primele 3 pozitii din prima pagina, dar si ultimele 3 de pe pagina Google ofera cele mai relevante informatii si sunt cele platite ca sa se pozitioneze pe aceste locuri

Fiecare cuvant cheie accesat genereaza profit, deoarece fiecare click este platit. Campaniile Google AdWords iti aduc clientii direct pe site dupa o simpla cautare in online pe motoarele de cautare.

Raportul dintre sumele investite intr-o promovare prin intermediul Google AdWords si rezultatele unei astfel de promovari a business-ului tau este extrem de favorabil.

Cu alte cuvinte, atunci cand alegi o campanie de promovare prin Google AdWords vei beneficia de o eficienta foarte ridicata in scopul de a ajunge pe primele pozitii in Google si acest lucru se va realiza cu costuri minime.

Campania Google AdWords

Pentru Campania Google AdWords trebuie alocata o suma considerabila, insa avantajele sunt pe masura sumei investite. Noi garantam faptul ca realizam optimizarea costurilor si mentenanta serviciilor la cote maxime de performanta astfel incat sa facilitam dezvoltarea afacerii fiecarui client care alege sa apeleze la astfel de campanii AdWords. Cuvintele cheie sunt esentiale pentru succesul unei campanii Google AdWords. Tocmai de aceea, atunci cand apelezi la servicii specializate in marketing digital ai certitudinea ca vei beneficia de cunostintele si experienta necesare pentru a identifica cuvinte cheie relevante pentru business-ul tau astfel incat fiecare campanie AdWords sa iti aduca rezultatele dorite.

Google AdWords

Google AdWords este platforma de advertising care faciliteaza evaluarea rezultatelor obtinute astfel incat vom sti cati clienti si cand vor accesa o anumita pagina, dar si care este domeniul lor de interes. O campanie Google AdWords inseamna rezultate rapide, un control asupra bugetului alocat promovarii in online, o vizibilitate mult mai mare, dar si targetare precisa si masurabilitatea rezultatelor. Ne consideram o echipa unita prin pasiunea cu care aducem beneficii reale clientilor si ii ajutam sa se faca cunoscuti pe scara larga intr-un timp relativ scurt. Nu pierde aceasta oportunitate si ia imediat legatura cu un reprezentant al firmei Atelierul de Creatii Digitale pentru a te bucura de publicitate in stil mare.

Elaborarea textului

Atunci cand apelezi la serviciile echipei de la Atelierul de Creatii Digitale pentru campanii Google AdWords ai certitudinea ca esti pe maini bune. Noi te informam corect despre cum trebuie folosit acest sistem, pentru a mari traficul pe site, deoarece suntem o echipa de training responsabila care punem accent pe corectitudinea informatiilor si importanta lor. Te ajutam sa ajungi in primele pagini atunci cand vorbim despre motoarele de cautare de pe internet prin costuri accesibile si sustinem pozitia in pagina Google, optimizand costurile si generand profit uimitor pentru fiecare business.

Dincolo de costurile pentru campaniile AdWords, textul pentru astfel de campanii este foarte important pentru a convinge utilizatorii sa dea click pentru a vedea oferta de produse sau servicii a business-ului tau. Un text elaborat cu pasiunea pentru cuvinte si care sa indemne la actiune va genera un trafic crescut pe site si implicit o crestere a vanzarilor in urma campaniilor AdWords.

Creatii Digitale