BLD. BASARABIA NR. 256G, SECTOR 3, Bucuresti
Luni - Vineri: 9:00 am to 18:00 pm

Creare Magazin online

Comertul online

In contextul in care comertul online se dezvolta tot mai mult, un magazin online este cea mai buna alegere pentru un business. Prin intermediul serviciului de creare magazin online reusim sa ducem orice afacere pe culmile succesului, facilitand accesul vizitatorilor de pretudindeni, chiar si de pe dispozitivele mobile, oferindu-le o experienta inedita in timpul navigarii pe internet.

Cu un design de exceptie ce are rolul de a transforma simplii vizitatori in clienti reali si folosindu-ne de optimizare SEO, la Atelierul de Creatii Digitale facem ca un magazin online sa fie usor de administrat, iar prin functionalitatile tehniologiei de ultima generatie sa aiba un impact decisiv asupra vizitatorilor. Suntem specializati in creare magazin online astfel incat sa puteti intra in conexiune directa de pe orice platforma CMS.

La Atelierul de Creatii Digitale lucreaza doar profesionisti de elita ce si-au castigat o experienta de exceptie, atat teroretica, cat si practica. Experienta legata de website-uri si dezvoltarea acestora este dovedita prin numeroasele proiecte finalizate cu succes. Suntem o echipa entuziasta si pasionata de tot ceea ce inseamna limbaje de programare JavaScript, PHP, formatare continut HTLM, CSS, SASS, BootStrap sau operare Opencart, WooCommerce, PrestaShop, Magento.

Pentru a stabili obiectivele trebuie sa ne documentam corect asupra ideilor ce trebuie conturate in text, pentru ca mai apoi sa le evidentiem printr-un design bine ales pentru a adauga valoare acelui website

In activitatea de creare magazin online folosim diferite versiuni de rezolutii astfel incat sa gasim optimizarea perfecta pentru cei care viziteaza acest site, oferindu-le o navigare usoara, bucurandu-se de functionalitati multiple si extrem de utile.

Ne dedicam activitatea clientilor din diverse domenii de activitate, reusind sa acoperim o arie larga si sa facilitam dezvoltarea magazinelor online. Suntem pregatiti sa ne folosim resursele pentru cercetare si sa ne evidentiem creativitatea si profesionalismul in web design. dar si in programare. Pentru eficientizarea unui magazin online respectam anumite etape care ne conduc spre succes.

In prima parte, ne stabilim clar obiectivele, ne dedicam complet actiunii de cercetare aprofundata si abia apoi ne ocupam de copywriting, pe care il conturam cu un design personalizat.

Urmeaza programarea si optimizarea SEO a magazinului online, iar pentru ca totul sa fie complet la final, va trebui sa ne instruim corect clientii, deoarece vrem sa fim siguri ca stiu cum sa foloseasca aceasta platforma in asa fel incat totul sa functioneze in parametrii optimi.  Daca toate acestea se afla in armonie perfecta, inseamna ca magazinul creat se afla in deplina functionalitate si va aduce beneficii reale.

De asemenea, trebuie sa gasim cuvintele cheie potrivite pentru a obtine rezultate optime care sa schimbe radical opinia vizitatorului, transformandu-l intr-un real cumparator. In faza de cercetare ne documentam intens despre companie pentru a gasi conceptele si modul de exprimare specific, care sa defineasca cel mai bine acel domeniu de activitate.

Un magazin online te va ajuta sa vinzi produse sau servicii si sa iti faci recunoscut brand-ul la nivel national. Pe baza unor mesaje de prezentare si descriere se pune in evidenta oferta business-ului tau astfel incat potentialii clienti sa fie convinsi ca merita sa-si achizitioneze acel produs. Noi reusim sa surprindem in aceste descrieri calitatea exceptionala a produsului precum si utilitatea lui.

Bineinteles ca si grafica are o importanta specifica. In consecinta, ne dedicam total proiectului pentru a gasi limbajul grafic adecvat pentru a contura brand-ul acelui produs intr-un mod profesionist. Design-ul grafic se remarca inca de la primul contact vizual, fiind cel care sustine si amplifica importanta contextului. Linia grafica faciliteaza parcurgerea informatiilor si ofera confort vizual, ceea ce face ca vizita pe acel site sa fie un real succes. Pentru ca serviciul de creare magazin online sa atraga cat mai multi clienti trebuie sa ne ocupam si de programare, dar si promovare.

Avand in vedere ca cei mai multi vizitatori folosesc dispozitive mobile pentru accesarea unui magazin online, facem ca acesta sa aiba o rezolutie clara de pe orice dispozitiv, chiar si cand este vorba de o tableta sau chiar proiector

Platforma ecommerce

Un magazin online este o platforma ecommerce care face mult mai usor procesul de administrare, avand la indemana o diversitate de functionalitati si plugin-uri. La baza optimizarii SEO se afla categorii de pagini si cuvinte cheie care confera usurinta in parcurgerea textelor bine conturate astfel incat sa se evidentieze rapid in cautarea pe Google. Toate acestea puse in armonie vor contribui la atragerea publicului tinta pe platforma de ecommerce menita a creste vanzarile business-ului.

Design-ul sustine

Atunci cand iti doresti sa accesezi un website ti se cere inregistrarea sau logarea prin Facebook. A doua varianta este mult mai simpla pentru ca aceasta coreleaza rapid datele de cont de pe reteaua de socializare. Pentru a ajunge mai rapid la produsul dorit este indicat sa folositi filtrele ce sunt responsabile cu categoriile si subcategoriile, care va conduc in mod eficient spre acel produs. De asemenea, folosind custom search pot fi identificate produsele favorite dintr-un anumit magazin online imediat dupa ce sunt introduse cuvintele cheie.

Atributia noastra

Dincolo de crearea magazinului online, la Atelierul de Creatii Digitale consideram ca face parte din atributia noastra sa ne instruim bine clientii pentru a putea folosi magazinul online tocmai creat la eficienta maxima. Doar asa avem certitudinea ca acestia nu vor intampina niciun fel de dificultati, iar procesul de vanzare se va dovedi unul extrem de util si usor de folosit. Scopul echipei noastre atunci cand vorbim despre servicii creare magazin online este acela de a oferi clientilor o platforma ecommerce unde design-ul si continutul se imbina armonios pentru a garanta succesul oricarui business in mediul online.

Creatii Digitale