BLD. BASARABIA NR. 256G, SECTOR 3, Bucuresti
Luni - Vineri: 9:00 am to 18:00 pm

Creare site de prezentare

Crearea oportunitatilor de afaceri

Un site de prezentare trebuie sa fie o interfata care sa contribuie la crearea oportunitatilor de afaceri, la cresterea unui brand si sa realizeze vanzari de produse sau servicii. 

Prin intermediul serviciilor de crearea site de prezentare fiecare business poate sa isi automatizeze diferitele procese de business si in acelasi timp poate sa reduca considerabil o serie de costuri operationale.

Pentru a crea un site prezentare trebuie clar stabilite obiectivele acestuia. Daca nu exista inca o idee concisa, clarificam de comun acord care sunt prioritatile business-ului si al site-ului de prezentare, dar si care este modalitatea cea mai adecvata pentru a le atinge.

Obiectivele trebuie foarte bine conturate pentru a putea stabili grafica unui website. Chiar daca design-ul nu are o importanta mai mare decat textul in sine, acesta are rolul de a amplifica intelegerea informatiei, deoarece pe Google clientii se afla in cautarea unui anumit produs sau serviciu.

Adaptabilitatea site-ului pentru telefon face ca imaginile sa poata fi urmarite cu usurinta astfel incat vizitatorii sa revina si alta data cu drag, daca au avut o experienta placuta. In acest fel, urmarind site-ul in mod constant ei se vor convinge de faptul ca merita sa isi achizitioneze acel produs intr-un timp cat mai scurt.

Platforma WordPress este un sistem avansat pentru administrarea unui site prezentare sau un magazin online. Un website este personalizat printr-un design expresiv si un limbaj de cod specific pentru a-l ingloba cu succes in aceasta platforma, astfel incat clientii sa aiba acces facil la informatie si in acelasi timp, sa se bucure de multiple beneficii. Dintre acestea amintim: un continut personalizat, crearea unor pagini de impact, functii de cod bine stabilite cat si documentatii in profunzime pentru crearea unui website usor de administrat ce atrage dezvoltatorii si accesul facil la plugin-uri extrem de functionale si optimizare SEO.

Un website bine conceput este adaptat la toate rezolutiile astfel incat cei interesati pot sa-l vizualizeze la claritate maxima chiar si de pe telefonul mobil, deoarece cei mai multi vizitatori folosesc dispozitivele mobile ce au conexiune la internet. Inca din faza de proiectare suntem orientati catre clienti si cautam sa facem accesul cat mai facil spre acel website punand la dispozitia vizitatorilor informatii de mare importanta.

Toate site-urile create de noi sunt optimizate astfel incat sa aiba rezolutie foarte buna oferind clientilor o experienta placuta indiferent de tipul de dispozitiv de pe care este accesat.

La Atelierul de Creatii Digitale respectam in totalitate cerintele impuse de Google pentru indexarea corecta a informatiilor cu ajutorul cuvintelor cheie. Folosim intotdeauna cuvinte cheie bine definite astfel incat reusim sa propulsam fiecare afacere in primele link-uri, in urma cautarilor pe Google

Pentru a te bucura de accesibilitate si vizibilitate marita, implementam cu succes diverse actiuni tehnice la nivel de programare si continut.

Cream site-uri pentru orice firma care isi doreste sa atraga atentia potentialilor clienti asupra produselor si serviciilor oferite. Site-ul de prezentare este cel responsabil de imaginea firmei astfel ca va oferim servicii exceptionale pentru orice proiect, indiferent de domeniul de activitate deoarece nu cunoastem limite in acest sens. Un website are rolul de a facilita dezvoltarea afacerii, reducand costurile operationale, astfel ca descoperim modalitatile cele mai potrivite pentru a genera profituri considerabile. Punem in evidenta afacerea in mediul online prin creare site prezentare folosindu-ne de un text impunator cu impact puternic ce subliniaza importanta cuvintelor sugestive care fac trimitere la produsul sau serviciul promovat.

Analizam si planificam

Pentru ca stim ca avem doar cateva secunde la dispozitie pentru a atrage atentia clientului asupra celor scrise, la Atelierul de Creatii Digitale sortam cu grija cuvintele si le armonizam perfect in paragrafe astfel incat persoana care citeste acel website sa nu ramana un simplu vizitator, ci sa devina un client convins ca merita sa beneficieze de serviciul respectiv. Inainte de a crea site-ul de prezentare ne aplecam asupra obiectivelor pe care acesta trebuie sa le atinga, dar si asupra asteparilor din partea clientului. Planificam cu atentie la detalii fiecare aspect in creare site de prezentare astfel incat la final sa livram un site de prezentare profesionist si perfect functional care sa capteze atentia utilizatorilor.

Design-ul sustine

Design-ul unui site nu trebuie sa eclipseze continutul deoarece contextul in sine formeaza esenta. Desigur, designul sustine importanta ideilor insa nu trebuie sa le inlocuiasca sub nicio forma, ci doar sa le contureze in mod placut, ridicandu-se la acelasi nivel calitativ, pentru a  face cunoscuta afacerea pe piata de profil. Design-ul este menit sa structureze informatia prezenta pe site astfel incat informatia sa fie usor de parcurs si de urmarit de catre utilizatori. Cu alte cuvinte, design-ul vine sa organizeze eficient continutul site-ului de prezentare.

Scopul nostru

Un design bine ales are rolul de a facilita intelegerea si de a scoate in relief esenta din text. De aceea trebuie prezentat intr-o linie grafica special conceputa, in forme si nuante sugestive. La Atelierul de Creatii Digitale urmarim ca vizitatorii sa fie conectati la informatiile reliefate intr-o structura logica, fara a li se distrage atentia. Daca reusim sa captam interesul publicului inseamna ca ne-am atins obiectivul in mod evident si afacerea promovata prin intermediul site-ului de prezentare este pe drumul corect spre succes. Fiecare site de prezentare creat de echipa Atelierul de Creatii Digitale este perfect functional si responsive de pe toate tipurile de dispozitive digitale folosite de utilizatori.

Creatii Digitale