BLD. BASARABIA NR. 256G, SECTOR 3, Bucuresti
Luni - Vineri: 9:00 am to 18:00 pm

Servicii Optimizare Seo

Cheia succesului

Cheia succesului oricarei afaceri o reprezinta numarul de clienti care aleg produsele sau serviciile oferite de respectiva afacere. Pentru un numar cat mai mare de clienti si implicit pentru succesul afacerii vizibilitatea in mediul online este un element esential in contextul in care comertul online este tot mai dezvoltat. De asemenea, stabilirea audientei si a publicului tinta caruia te adresezi reprezinta alte aspecte esentiale pentru succesul unui business. Pentru a identifica audienta caruia te adresezi si pentru a ajunge la aceasta audienta serviciile de optimizare SEO reprezinta cea mai buna alegere.

Atelierul de Creatii Digitale ofera servicii optimizare SEO pentru fiecare afacere, indiferent de domeniul de activitate si de dimensiunea business-ului. Prin intermediul acestor servicii optimizare SEO la Atelierul de Creatii Digitale ne asiguram ca iti intelegem viziunea afacerii si ca reusim sa identificam corect potentialii clienti astfel incat sa ajungem la acestia prin aceste servicii optimizare SEO.

Suntem o echipa pasionata si constienta de faptul ca in urma unei programari eficiente si optimizari creative a contextului te bucuri de toate sansele de a ajunge la clienti in mod eficient. Acesta este si scopul nostru in serviciile pe care le oferim pe baza configuratiilor tehnice astfel incat sa asiguram succesul oricarui business.

Stim ca un continut bine definit este responsabil cu generarea profitului, de aceea avem grija sa gasim cuvintele cheie cele mai potrivite si sa adaugam valoare contextului. Cuvintele cheie folosite in contextul potrivit sunt menite sa atraga audienta caruia te adresezi direct pe site-ul business-ului tau

Pentru a realiza servicii optimizare SEO de calitate trebuie sa intreprindem o serie de actiuni tehnice si semantice, sa facem o cercetare amanuntita pentru a descoperi cuvintele cheie cele mai adecvate si sa realizam interactiunea dintre publicul tinta si text. 

Prin servicii optimizare SEO va oferim solutii digitale complete si realizam conexiunea website-ului cu search pe Google astfel incat acesta sa fie parcurs cu interes de catre cititori.

Optimizarea tehnica ne ajuta sa atragem cat mai multi clienti asigurand astfel particularitate informatiilor si facandu-le accesibile inca de la primele cautari. Cuvintele cheie particulare asigura o scanare deosebit de clara bazandu-se pe logica inter-referentiala a legaturilor interne.

Optimizarea SEO inseamna mai multe etape si este un proces care se intinde pe un interval de timp mai indelungat. In cadrul acestui proces de optimizare pentru motoarele de cautare in primul rand ne planificam foarte bine obiectivele si urmam cu strictete un plan riguros, cu detalii foarte bine puse la punct.

Pentru obtinerea rezultatelor dorite in etapa de implementare realizam conexiuni directe intre elementele unui proiect, iar apoi in faza de dezvoltare ne folosim de strategii de marketing pentru a obtine rezultatele dorite. Promovarea se face pe baza unor tehnici specifice care ne ajuta sa ducem informatia mult mai aproape de clienti si sa facilitam generarea de profit.

Personalizarea link-ului se face in functie de numele domeniului, al subdirectorului paginii precum si de numele paginii in sine. De cele mai multe ori numele domeniului este reprezentat chiar de numele brand-ului, dar se pot folosi si anumite cuvinte cheie sugestive pentru a exprima domeniul

De asemenea, pentru o indexare corecta pe Google numele directoarelor si a paginilor trebuie sa contina cuvinte cheie.

Daca un link este perceput in mod facil de catre o persoana, va fi usor de indexat si pe Google. Pentru ca aceasta indexare sa se faca in mod corect este important sa introducem cuvantul cheie cel mai expresiv in adresa URL finala.

Pentru a nu exista duplicate http si https este indicat sa achizitionezi un certificat de securitate care asigura log-ul in maxima siguranta. Acestea sunt necesare atat pentru magazine online, cat si pentru alte website-uri.

Strategia optimizarii SEO

Optimizarea SEO presupune o strategie bine pusa la punct pentru a ajunge ca business-ul tau sa raspunda nevoilor potentialilor clienti. Astfel, primul pas il reprezinta identificarea si intelegerea nevoilor potentialilor clienti carora te adresezi cu produsele sau serviciile business-ului tau. Al doilea pas este dat de identificarea potentialelor intrebari pe care potentialii clienti si le adreseaza. Iar ulterior venim noi pentru a oferi raspunsuri potentialilor clienti prin continutul creat referitor la produsele sau serviciile business-ului tau. Desigur, aceste raspunsuri sunt oferite printr-un continut care corespunde cerintelor Google astfel incat site-ul tau sa ajunga sa fie pozitionat cat mai sus in randul motoarelor de cautare.

Implementare in functie de piata

Intr-o piata concurentiala tot mai mare, promovarea unui business trebuie sa vizeze elementele de unicitate pe care acesta le ofera potentialilor clienti. Tocmai in acest context strategiile abordate in cadrul acestor servicii optimizare SEO puse la dispozitie de Atelierul de Creatii Digitale vizeaza stabilirea prioritatilor existente pe piata caruia te adresezi cu business-ul tau. Facand acest lucru ne asiguram de faptul ca vom implementa strategia de optimizare SEO pentru a raspunde cerintelor si obiectivelor de marketing ale business-ului. Rezultatul consta in atragerea de segmente noi de piata si rezultate de top in randul motoarelor de cautare pentru a atinge obiectivele business-ului tau.

SEO On-Page si SEO Off-Page

Pentru eficienta optimizarii SEO este necesar ca tehnicile SEO sa vizeze continutul de pe site (SEO On-Page), dar si prezenta link-urilor directe catre site pe alte website-uri (SEO Off-Page). Astfel, pentru SEO On-Page specialistii SEO de la Atelierul de Creatii Digitale vor avea grija de utilizarea corecta a cuvintelor cheie, a meta-descrierilor si a titlurilor sau subtitlurilor prezente pe site. Iar pentru partea de SEO Off-Page vom crea continut sub forma de articole cu link-uri catre site, articole postate pe site-uri cu notorietate pentru a creste traficul pe site.

Creatii Digitale